Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Kép

A mangát magyarul itt találod meg: alucard.uw.hu/manga.htm

és itt van a The Dawn fordítás is: www.manga.hu/index.php

Vannak lények, akik akkor ébrednek fel, amikor mi álomra hajtjuk a fejünket. Történetük hosszú évezredekre nyúlik vissza, bár eredetüket senki sem ismeri. A mi vérünk élteti őket, az éjszaka leple alatt gyilkolnak. Szolgáik a ghoulok, az életre kelt holtak. Rosszabbak a legfélelmetesebb rémálomnál: ők a vámpírok. Egyikük azonban még ősibb, ereje valahonnan a Pokol legmélyebb zugából származik, és fölötte áll az összes élőholtnak.

Ő Alucard, a Vámpír.

Nem ismer félelmet, nem alázkodik meg, válogatás nélkül gyilkol... amíg parancsa van rá. Van ugyanis valaki, aki elérte, hogy a vámpírok leghatalmasabbika hűségesen szolgálja őt és családját az idők végezetéig. Azóta Alucard engedelmeskedik a Hellsing család mindenkori fejének. Történetünk kezdetén ura és parancsolója egy egyszerű nő: Sir Integral Wingates Hellsing.

A Hellsing család minden idők legsikeresebb vámpírvadász dinasztiája. Küldetése, hogy harcoljon az Angliában felbukkanó természetfeletti lényekkel; vámpírokkal. Mindenekelőtt a királynőt szolgálja, tagja a Királyi Protestáns Lovagrendnek. A vámpírok száma azonban hirtelen ugrásszerűen megnő, és valószínű, hogy valamiféle titkos szervezet áll a háttérben. Integralnak tehát ezúttal a probléma gyökerét kell felkutatnia.

Ez azonban korántsem olyan egyszerű, mint amilyennek látszik: létezik ugyanis más vámpírvadász szervezet is a Hellsing Intézeten kívül. A XIII. Pápai Hadtest Iscariot Intézete évszázadok óta pusztítja az élőholtakat Európában, és a Hellsingeket ugyanolyanoknak veszi, mint a vámpírokat: a megtestesült Gonosznak.

Alucardnak és a fiatal rendőrnőből lett vámpírnak, Seras Victoriának tehát nem csak a vámpírokkal, hanem a Vatikánnal is fel kell vennie a harcot, miközben a Millenium nevű szervezet egyre nagyobb befolyást szerez, célja pedig nem más, mint a világuralom... és Alucard elpusztítása.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 

 

ProfilképUtolsó kép


Google
Archívum

Naptár
<< Október / 2018 >>

Statisztika

Online: 5
Összes: 182188
Hónap: 3287
Nap: 100